هر زبان (و از جمله زبان فارسی) مجموعه ای غنی از واژه هایی است که هر کدام به شکلی خشم را توصیف می کند و از آن جمله اند: ناراحت، ناراضی، دلخور، دلگیر، عصبی، آزرده، گرفته، برافروخته، هیجان زده، خشمگین، غضبناک، برآشفته، دلتنگ، اوقات تلخ، وحشت زده، مبهوت، عصبانی، داغ و سرکش، و آتشی و غیره و غیره. خشم، چشم انداز انسان را رنگین می سازد. هنگام عصبانیت، رنگ پریده و گاه از شدت غضب سرخ و ارغوانی می شویم. همه جا را سرخ میبینیم و به اصطلاح خون جلو چشمانمان را می گیرد. توان دیدن را از دست می دهیم، چشمانمان كور یا شرربار می شود. کبود می شویم، اختلالی در روانمان به وجود می آید، اخم می کنیم، شرمگین می شویم، مشتهایمان را گره می کنیم، پره های بینیمان از باد پر می شود، گوشها سنگین و خونمان به جوش می آید، بدنمان را تشنج می گیرد. حالی به حالی می شویم: دود می کنیم، می سوزیم، جز می زنیم، کباب می شویم،می جوشیم، شعله ور می شویم، منفجر می کردیم، سرمان سوت می کشد، زمام اختیار از کف می دهیم، اتاق را رو سرمان می گذاریم به سقف می خوریم، آتش و غضب تنفس می کنیم هذیان می گوییم در بهت و در حیرت فرو می رویم و احساس تلخی و مرارت وجودمان را تسخیر می کند.
خانم الف: «پدرم، خیلی ساده عصبانی شدن را برایم ممنوع کرده بود هنوز طنین صدایش را در گوشم احساس می کنم که می گفت: «کی به تو حق داده در برابر مادرت عصبانی شوی؟ فکر میکنی کی هستی؟»
نقل قولهای غم انگیزی هستند که در عین خیرخواهی نتایج ناخوشایندی به بار می آورند. درس آموزنده ای در این داستانها نهفته است: احساسات کهنه فراموش شدنی نیستند. روی زندگیمان اثر می گذارند. تاثیری گاه خوب و گاه بد دارند. راه برخورد با عصبانیت، استدلال. توضيح، انکار، تهدید و پند و اندرز نیست، احساس عصبانیت با منع و نهی از بین نمی رود. از منطق آرایی هم کاری ساخته نیست باید نیرویش را تجدید سازمان بدهیم و آن را در مسیر خیر و صلاح به حرکت در آوریم.
به جای سرکوب خشم، پدر و مادر می توانند آن را به گونه ای سازنده و غیر مخرب بروز دهند، تا از يكسو اسباب تسلای خاطر خود و از سوی دیگر موجب بصیرت فرزندان نوجوان را فراهم کنند و هر دو از لطمات احتمالی مصون بمانند. در ابراز خشم باید با آگاهی از به حرکت درآوردن امواج پشت سر هم عصبانیت خودداری کنیم. هدف انتقال خواسته ای است و متعاقب آن باید طوفان خشم فرو نشیند.

I’m writing on this topic these days, baccarat online, but I have stopped writing because there is no reference material. Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials, so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts.
ss
Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://www.binance.com/sk/register?ref=PORL8W0Z