معرفی بازی
بازی جعبه دگمه ها
روش جعبه دگمه ها کودکان و نوجوانانی را به خود جلب می کند که هیچ گاه در برقراری ارتباط کلامی پیشقدم نمی شوند. در این بازی ابزاری به کار می رود که گرچه آشنا و مطلوب بسیاری از بچه هاست، اما به نظر بچه گانه نمی آید و به خصوص برای نوجوانان آشنا به نظر می رسد. شخص می تواند لغات، عبارات، اظهارات یا تصویری را انتخاب کند که بدون مواجهه با تهدیدات ارتباط کلامی، بیان کننده ی عواطف، نگرش ها یا عقاید او باشد. با ایجاد فرصت برای تایید یا رد انواع ارتباطات نوشتاری، تعامل می تواند از سکوت به طرف خواندن یک پیام نوشتاری سوق داده شود. این کار ممکن است شروع ارتباط کلامی را راحت تر کند که خود پیشرفتی است بدون آنکه کودک احساس کند برای شکستن سکوت وجهه خود را از دست داده است.
توصیف
ارائه ی روش به صورت آشنا شدن با جعبه ی دگمه هایی است که نشانه ی گفته ها و عقاید متفاوت و احتمالا دلخواه است. حال کودک تشویق می شود تا آنها را بازنگری کند، یا آنها به وی نشان داده شود و دور میز پراکنده گردد. درمانگر ممکن است کودک را به انتخاب هر دگمه ای که احساس می کند، حرفی می زند، دعوت کند. یا اینکه پس از انتخاب دگمه، کودک علت انتخاب خود را توضیح دهد و سپس آن را روی لباس وصل کند. اگر لغات و گفته ها از جدی تا شوخی ردیف شوند، دگمه ها خیلی جالبتر می شوند.
کاربردها
این روش روی کودکان به طور انفرادی و گروهی و یا خانوادگی اجرا شده است. و کاربرد ها شامل انواع خودانگیخته بود مثل افرادی که انواع دگمه ها را مصرف می کنند. یک یا چند دگمه انتخاب می کنند در حالی که از آنها منصرف می شوند و دوباره گزینش های خود را مشخص می کنند، به دگمه ها دستور می دهند تا صحبت یک نفره یا چند نفره کنند، سپس منطق انتخاب خود را به مسخره می گیرند.
بازی و بازی درمانی می تواند به صورت گروهی یا انفرادی باشد.مراکز تخصصی بازی درمانی این امکان را فراهم میکنند.
مرکز مشاوره دیدار 02188893258
clinicdeedar@
www.clinicdeedar.com