برخورد با شکست
یک راه برخورد با شکست
چیزهایی که ذهن تان را مشغول کرده،یادداشت کنید
پردازش احساس های منفی یا برخورد با مسئله ای چون شکست در گفتن یا نوشتن،به نظر آسان می آید. ولی چگونه میتوان این کار را انجام داد؟ یعنی باید سرمان را را روی را بالش فشار دهیم و جیغ بزنیم؟ پیش دکتر مشاور برویم؟ یکی از شیوه های موجود نوشتن روزانه است.
یادداشت های روزانه
روزانه نوشتن راه بسیار خوبی برای بیرون کردن هیولای درون ذهن تان و تبدیل آن به چیزی قابل کنترل،یعنی نوشتن روی کاغذ است.منظور از روزانه نوشتن،نوشتن دفتر خاطرات نیست. هدف از روزانه نوشتن این است: وقتی فکرهای مان را در مغزمان نگه میداریم، آنها کم کمک نامحدودتر،انتزاعی تر و حادتر می شوند. با منتقل کردن فکرهای تان روی کاغذ، می توانید یادداشت های تان را دوباره بخوانید و ببینید اوضاع به آن بدی ای که فکر می کرده اید نیست. برای نوشتن روزانه، فقط فکرهای تان را جمع کنید و همه چیز را روی کاغذ بنویسید. فکرهایتان را سانسور نکنید، نگران غلط نوشتن یا نقطه گذاری نباشید. نگران اینکه شاید کسی نوشته ها راببیند نباشید. یک نوشته ی روزانه ممکن است این طور باشد:” امروز خیلی عصبانی شدم و گند زدم. پیش خودم شرمنده ام و راستش یه کم نگران موقعیت شغلی خودمم. ای کاش این کارو نکرده بودم، ولی حالا دیگه فایده نداره. وای چه قدر این جا سرده. به هر حال دلم میخواست آب بشم و برم تو زمین تا مجبور نباشم اصلا دیگه کسی رو توی محل کارم ببینم. تلفن داره زنگ میزنه ، ولی نمی خوام جواب بدم…”
تحقیق های بی شماری وجود دارد که نوشتن با دست را توصه می کند. وقتی با دست می نویسیم،برعکس زمانی که فکرهای مان را روی صفحه ی رایانه تایپ می کنیم، همه ی حقیقت ها و احساس ها روی نوشته ی مان اثر می گذارد. در ادامه ی این نوشتن روزانه حتی ممکن است به نظریه های جدیدی هم دست پیدا کنید و اما برای یک سرگرمی واقعی چند تا از این ورق ها را بردارید و آتش بزنید و بعد در توالت بریزید و سیفون را بکشید. کشیدن سیفون روی مشکل ها، یک نمادپردازی بزرگ است و به شما این اطمینان را می دهد که کسی فکرهای تان را نمی بیند.
www.clinicdeedar.com